OM MARIA WINGFORS

O M  M A R I A  W I N G F O R S

Det är en vacker dag i juni. Solen skiner. En mild bris smeker huden. Den treåriga flickan sitter lutad mot en vägg på den lilla gågatan. Hon tittar inte åt mig där jag står med min kamera, redo att ta några foton. I stället sträcker hon ut handen och ler mot en humla som surrar ovanför henne. En vindpust får luggen att falla och en skugga avtecknar sig över ena kinden. Just då trycker jag av fotot som får alla andra foton jag tar att bli bleka kopior. online sportfogadás adózás Fotot jag försökt ta under hela denna fotosession.

I just detta ögonblick är den lilla flickan i perfekt samklang med ljus, skuggor och miljö. pokerstars sportfogadás Och med sig själv. För hon är helt omedveten om mig. Totalt naturlig. Och otroligt vacker.

Att fotografera är det roligaste jag vet. Jag har gjort det professionellt i över tio år och är fortfarande förundrad över hur spännande mitt jobb som fotograf är – varje dag. Ingen fotosession är den andra lik. Och det är det som är det härliga med jobbet. Det är svårt, och enkelt. Ett lyckat resultat handlar om mer än kamerateknik, ljussättning och miljö. Personkemin mellan fotografen och modellen avgör hur bra bilderna blir. Jo, faktiskt! Min främsta uppgift är därför att skapa en avslappnad stämning med den jag fotograferar, att se till att vi har roligt när vi fotograferar. fogadóiroda összehasonlítás  För det är när man har roligt tillsammans som de vackraste och mest levande porträtten blir till.

Maria, fotograf

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

februari 9, 2017 - 11:56 f m

Vendela Tyndale-Biscoe - Hej Maria!
Vilken fin introduktion du har av dig själv och din passion att fotografera!
Jag lärde liksom känna dig på några ögonblick!
Som du kanske vet är jag kusin med din mamma, Gunnel, och hon var min bästa vän när vi båda var barn och i tidiga tonåren! Jag tillbringade långa tider hos Runa och Olle, Mats och Gunnel när jag var barn, eftersom min mamma var mycket med min pappa som var sjuk och dog när jag var 7 år.
Nu har jag samma sjukdom som han hade men jag väntar på en njurtransplantation, och det kunde man inte på hans tid! Jag har dialys och hålls vid liv av det och lever ett normalt, aktivt liv när jag inte har dialys.

Min man Philip och jag har aldrig fått barn, så jag är alltid nyfiken på mina syskons eller kusiners eller vänners barn! Jag är nu glad att jag har fått ”träffa dig” genom denna suveräna hemsida!

Allt Gott,

Vendela

februari 13, 2017 - 5:32 e m

Fotograf Maria Wingfors - Hej Vendela! Tack för fina ord. Mamma har alltid pratat så gott om dig, och jag minns dig allt sen jag var barn 🙂 All lycka till dig!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
t w i t t e r
B a r n f o t o g r a f e r i n g