Julkortsfotografering

I måndags hade Jag och Katja en liten smygpremiär i Fröken Ros butik. Vi körde drop-in fotografering hela eftermiddagen och det var otroligt kul. Snickarna jobbar för full i studion så snart kommer vi att finnas på plats under Fröken Ros på Ytterbyvägen. Håller er uppdaterade.

Här är söta lilla pepparkakan, Charlie och hans vackra mamma, Therese som kickade igång julkortfotograferingen i måndags. Än är det inte försent att boka in en fotografering om ni vill ge bort något fint i julklapp. Presentkort går också bra att köpa.

Jag kommer snart att uppdatera hemsidan med prislista och fina små album som man kan beställa i samband med fotografering.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
t w i t t e r
B a r n f o t o g r a f e r i n g