”Choose a job you love and you will never have to work another day”

Här kan ni se vad jag och Katja har sysslat med i veckan. Nej vi har inte byggt själva, det lämnar vi åt proffsen. Ett före och efter projekt i en fantastisk villa i Örgryte.
Idag har jag fotat och varit gäst på konfirmation i Solberga. Ett speciellt uppdrag för mig eftersom det är mina gamla elever som konfirmerades. De kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och det var så underbart att få se dem igen. Och vilken Show de bjöd på i kyrkan. Helt otroligt duktiga! Direkt efter åkte jag till Fröken Ros för att fixa inför julpremiären i morgon. Dagen har gått i ett, men jag har fått massa energi av att umgås med så många härliga människor. Jag kan inte klaga på att mitt jobb är enformigt. Och inte är det tråkigt heller.

Önskar er en härlig söndag!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
t w i t t e r
B a r n f o t o g r a f e r i n g