Samarbetet

I dag är det dags att förena nytta med nöje. Eller nöje med nöje kanske jag ska säga då jag älskar mitt jobb.

Att ensam INTE är stark lärde jag mig ganska omgående efter jag startat mitt företag. En blinddate med fotografkollegan Katja Ragnstam blev snabbt ett samarbete, LOL Fotografi, en match made in heaven. Det är samma jobb, men dubbelt så roligt.

I dag fotar jag min fina vän Linda som står modell i marknadföringen av vårt samarbete med Salong Perfection. Tillsammans med Salong Perfection kommer vi att kunna erbjuda mycket mer än bara fotografering – och på köpet ha ännu roligare.

Nu kommer vi kunna sy ihop ett helt bröllopspaket med två fotografer och allt som Salong Perfection erbjuder.

Dessutom kommer Fröken Ros, som gör gudomliga bröllopsbuketter,  vara med.

Modell: Linda Åhnbrink. Kläder från Fröken Ros.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
t w i t t e r
B a r n f o t o g r a f e r i n g