Nu kör vi snart…

Just nu är det massa kul på gång. På söndag är det dags att starta marknadsföringen av L.O.L fotografis bröllopspaket tillsammans med Salong Perfection. Sen har vi samarbetet med Fröken Ros, som kommer bli otroligt bra! 1 oktober  flyttar jag och Katja Ragnstam in i en lokal på Ytterbyvägen här i Kungälv. Lokalen ligger i Fröken Ros källare där vi kommer bygga upp studio & arbetsrum. Nu öppnar sig äntligen flera dörrar och jag hoppas att vi så småningom kommer hinna med workshops  och massa annat kul. Vi kommer att ha tillgång till underbar rekvisita som finns i Fröken Ros vackra butik. Samma dag är det invigning på Salong Perfection,  då jag och Katja ska vara med på ett litet hörn. Mer om det snart.

Lägger upp dagens favorit. Pernilla och hennes fina dotter Linnéa.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
t w i t t e r
B a r n f o t o g r a f e r i n g