Familjefotografering på Bohus fästning

Mötte upp den här härliga familjen på Bohus Fästning igår. Lite extra kul eftersom jag fotograferade  familjen för drygt två år sedan, minus lilla Moa. När vi möttes på parkeringen tittade jag på Moa, som jag aldrig träffat, och fick en déjà vu från förra fotograferingen. Samma tjej! Fast med mörkare hår. Ganska häftigt. Två underbara livfulla tjejer som inte var still mer än några sekunder. Och jag älskar ju att fotografera barn just för att de kan hända precis vad som helst. Just för att det är så livfullt och glatt. Jag åkte hem med ett leende på läpparna efter att träffat denna underbara familj! Tack för att jag fick äran att fota er igen.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
t w i t t e r
B a r n f o t o g r a f e r i n g